uitdeelzakjes kinderfeestje

Voor veel ouders is het maken van de perfecte goodiebag, uitdeelzakje of uitdeelcadeautje als bedankje na het kinderfeestje onderdeel van het verjaardagsfeestje. Op deze manier kan je zoon of dochter de verjaardag op een leuke en positieve manier afsluiten en alle vriendjes bedanken voor hun komst.

Zorg voordat je lekkernijen gaat uitdelen in bijvoorbeeld een uitdeelzakje dat je weet of de kinderen ergens allergisch voor zijn. Dit is niet alleen handig om te weten voor het samenstellen van het uitdeelzakje, maar ook voor het maken van overige traktaties en party snacks. Wil je een klein cadeautje toevoegen aan de goodiebags of uitdeelzakjes? Houd er dan ook rekening mee dat klein speelgoed (en snoepjes) verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Uitdeelcadeautjes, goodiebags en uitdeelzakjes ideeën:

Uitdeelcadeautjes, goodiebags en uitdeelzakjes kunnen eenvoudig of uitgebreid zijn. Ze kunnen het thema van de verjaardag van je kind weerspiegelen of gewoon een leuke verzameling lekkernijen zijn om te delen. Wat je ook kiest, hier zijn enkele ideeën voor thema’s.

Bekijk hier een overzicht met leuke uitdeelcadeautjes, goodiebags en uitdeelzakjes.

Leuke uitdeelcadeautjes:

Bij het maken van een goodiebag of uitdeelzakje is het leuk om wat uitdeelcadeautjes toe te voegen. Onderstaande uitdeelcadeautjes zijn vrij goedkoop én leuk om toe te voegen als bedankje voor het kinderfeestje. Je koopt ze gewoon online. De leukste 5 uitdeelcadeautjes pakketten hebben we voor je op een rijtje gezet:

1. Pakket met 126 uitdeelcadeautjes

Pakket met 126 uitdeelcadeautjes – verkrijgbaar bij bol.com

2. 24 Jump Up monsters

Pakket met 24 Jump Up monsteres – verkrijgbaar bij bol.com

3. 48 Foam vliegtuigjes

Pakket met 48 Foam vliegtuig uitdeelcadeautjes – verkrijgbaar bij bol.com

4. Uitdeelcadeautjes Unicorn feestje

Uitdeelcadeautjes pakket (10x bovenstaande cadeautjes) – verkrijgbaar bij bol.com

5. Uitdeelcadeautjes dino feestje

Uitdeelcadeautjes voor dinofeestje (10x bovenstaande cadeautjes) – verkrijgbaar bij bol.com