zeemeermin feestje aankleding

Er is iets betoverends aan de mythe van zeemeerminnen. De zeemeerminnen zijn daarom ook een perfect thema voor een kinderfeestje. Een zeemeermin verjaardagsfeestje gaat over de prachtige blauwgroene kleuren van de zee, golvend haar en schattige zeedieren. Er zijn zoveel leuke manieren om te feesten als een zeemeermin. We hebben daarom een aantal zeemeerminfeestjes ideeën verzameld zodat jij een betoverend zeemeerminverjaardagsfeestje kunt organiseren!

Zeemeermin feestjesideeën

Ons doel voor jou is om je te helpen met het plannen en organiseren van een zeemeermin kinderfeestjes. We geven je hiervoor tips, inspiratie en ideeën voor de uitnodiging, traktaties/hapjes, versiering en zeemeermin spelletjes.

Zeemeermin traktaties en hapjes

Het eten op het kinderfeestje moet aan een twee eisen voldoen: het moet lekker zijn en het moet passen bij het zeemeermin thema. Er zijn talloze leuke en gemakkelijke manieren om zeemeermin hapjes te maken die helemaal bij het thema passen.

Zeemeermin cupcakes

Een uitstekende traktatie voor een zeemeermin kinderfeestje zijn cupcakes volledig in mermaid style. Hiervoor bak je simpele cupcakes die je vervolgens versiert als zeemeermin. Met de versiering op de bakafdeling van de supermarkt maak je al een mooi cakeje voor elke feestganger volledig in zeemeermin thema. Gebruik de kleuren blauw, paars, roze en wit en plaats de cakejes vervolgens op een mooie etagère.