voetbal kinderfeestje taart

Voetbal kinderfeestje organiseren?

Is jouw zoon of dochter gek op voetbal? Een kinderfeestje met een voetbal thema is dan een goede keuze! Een voetbal kinderfeestje is heel makkelijk zelf te bedenken en organiseren. Dit kan gewoon binnen, hier hebben we voldoende tips voor. Uiteraard kan het voetbal feestje ook heel goed buiten in de tuin of het park worden georganiseerd. Kinderfeestjeskoningin.nl zet een aantal voetbal kinderfeestjes ideeën op een rijtje, zodat het aankomend feestje van jouw zoon of dochter één groot feest wordt!

Bespaar tijd door de versiering en uitnodigingen voor het voetbal kinderfeestje online te bestellen.

Voetbalfeestje ideeën

Voor de echte voetbalfanaat, is een voetbal feestje the way to go! Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. We zetten een aantal ideeën op een rijtje voor de versiering, het eten, uitnodigingen, spelletjes en andere feestartikelen.

Voetbal uitnodigingen

Goede voorbereidingen voor een voetbal kinderfeestje starten met het uitzoeken van bijpassende voetbal uitnodigingen. Je kunt hiervoor lekker zelf gaan knutselen. Ben je minder creatief of heb je genoeg andere dingen aan je hoofd? Dan kun je online gelukkig hele leuke voetbal uitnodigingen krijgen! Onze favoriete voetbal uitnodigingen hebben we op een rijtje gezet!

Voetbal versiering

Naast het versturen van een mooie voetbaluitnodiging naar alle vriendjes en vriendinnetjes, is het ook verstandig om al na te denken over de aankleding in en om het huis. Een themafeestje is éxtra leuk als je de feestruimte ook versierd met themaversiering. Ook de versiering kun je super makkelijk online bestellen. Vaak is je bestelling de volgende dag al in huis en kun je aan de slag met het ophangen van voetbal vlaggetjes én voetbal ballonnen. Je kunt alle voetbal versiering voor het kinderfeestje los bestellen, maar er zijn ook mooie voetbal versierpakketten samengesteld. Heel handig! 😁

Voetbal versiering – pakket 1

Het apart kopen van alle voetbal decoraties kost veel tijd, geld en moeite. Dit versierpakket bespaart je dit graag. Dit voetbal pakket is compleet samengesteld inclusief alle benodigde decoraties en accessoires. Zo kan jij je huis en tuin gemakkelijk en snel versieren!

voetbal kinderfeestje versierpakket
Voetbal versierpakket met 86 items – verkrijgbaar bij bol.com

Voetbal ballonnen pakket

voetbal kinderfeestje ballonnen
Voetbal ballonnen pakket met 13 ballonnen – verkrijgbaar bij bol.com

Voetbal versiering – pakket 2

voetbal kinderfeestje versiering
47-delig voetbal versierpakket – verkrijgbaar bij bol.com

Voetbal slinger DIY

Zin om een middagje te knutselen? Met wat witte plastic bordjes, een watervaste stift, touw, plakband en een schaar kom je al een heel eind met het knutselen van een super leuke voetbalslinger!

voetbal kinderfeestje versiering zelf maken

WK of EK voetbal feestje organiseren?

Komt het EK of WK voetbal er weer aan? Super leuk om het thema van het feestje hier op aan te passen! In dit WK / EK voetbal blog hebben we de leukste versiering en uitnodigingen uitgelicht. Hup, Holland, Hup! 🧡