superhelden kinderfeestje

Superheld kinderfeestje

Yes! Jouw eigen superheld of superheldin is (bijna) jarig! Met deze superheld/marvel/avengers feestjes ideeën organiseer je een fantastisch en bovennatuurlijk helden kinderfeestje voor jouw zoon of dochter. We garanderen je dat jouw kleine Marvel of Avangers fan met volle teugen gaat genieten van zijn of haar superhelden feest! Laat je inspireren door deze superheld kinderfeestjes tips van Kinderfeestjeskoningin!

Bespaar tijd door themaversiering en uitnodigingen voor het superhelden kinderfeestje online te bestellen.

Superheld feestje organiseren

Je vindt in dit artikel ideeën voor het versieren van de eettafel, de cadeautjestafel, een superheld verjaardagstaart, superheld spelletjes, superhelden uitnodigingen én lekkere en bovennatuurlijke hapjes.

Superhelden versierpakket met 120 stuks verkrijgbaar op bol.com

1. Superhelden eettafel

De meeste kinderfeestjes beginnen aan de eettafel! Lekker samen een stukje taart eten en de cadeautjes uitpakken. De eettafel tover je heel makkelijk om in een superheldentafel. Creëer eenheid door te kiezen voor een paar basiskleuren (deze kun je het hele feestje terug laten komen). In superhelden strips worden vaak de kleuren rood, geel en blauw gebruikt. Verder kun je details aanbrengen door bekertjes, bordjes en vlaggetjes in stripteken/superheld stijl te kopen. De finishing touch van de tafel breng je aan met superheldenpoppetjes, deze stickers en ballonnen. Heel eenvoudig en de eettafel ziet er meteen super feestelijk en in thema uit!

Met dit versierpakket heb je meteen alles in huis voor een geslaagde superhelden eettafel. Heel handig én super snel in huis!

2. Superhelden cadeau of traktatietafel

Naast een mooi versierde superhelden eettafel, kan wat versiering voor de cadeautafel of traktatietafel niet ontbreken. Deze kun je in dezelfde stijl versieren óf lekker crea bea aan de slag gaan met geknutselde superhelden versiering. Zo staan stadsgezichten synoniem aan het superheldenuniversum. Super gaaf om deze sfeer terug te laten komen op de tafel en/of de versiering in huis. Het maken van deze superhelden stad doe je zelf (of samen met je zoon of dochter) door een aantal kartonnen dozen te bedekken met gekleurd papier en stickers om ze op een skyline te laten lijken. Zie hieronder een gave skyline tafel. Hier koop je goedkoop en snel gekleurd papier en superheldenstickers.

3. Superhelden deurversiering

Het feestje begint meteen spectaculair met een fantastische en verpletterende binnenkomst. Dit doe je met een gave superhelden deursticker. Je plakt ‘m op de voordeur, hangt wat leuke ballonnen op en voilá, let’s get this party superhero party started!

Heb je meer tijd en zin in een middagje knutselen? Met wat gekleurd papier maak je een spectaculaire deur voor het feestje zoals de afbeelding hieronder.

4. Superhelden uitnodigingen

Een paar weken voor het superhelden feestje, kan de voorpret al beginnen. De leukste superhelden uitnodigingen hebben we voor je op een rijtje gezet:

Meer superheld kinderfeestjes ideeën?