regenboog kinderfeestje

Regenboog feestje organiseren

Is jouw zoon of dochter helemaal gek van regenbogen, glitters en opvallende kleuren? Dan is een regenboog feestje een geweldig thema voor het volgende kinderfeestje! Leef je met de zeven kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, helemaal uit op de versiering van het feestje, de hapjes en drankjes én spelletjes. De vrolijke kleuren van de regenboog maken het kinderfeestje gegarandeerd tot een groot succes. We zetten wat tips en inspiratie voor regenboog uitnodigingen, versiering, traktaties en spelletjes op een rijtje, zodat je meteen aan de slag kunt met de voorbereidingen!

Tip: een regenboogfeestje kan heel makkelijk gecombineerd worden met een unicorn kinderfeestje.

Kleurrijke uitnodiging

De voorpret voor het regenboog feestje begint al tijdens het bedenken van een passende uitnodiging. Uiteraard kunnen de zeven regenboog kleuren hierop niet ontbreken. Ben je een liefhebber van een middagje knutselen? Plan dan een regenboog uitnodiging knutselmiddagje met je zoon of dochter. Een regenboog uitnodiging knutselen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. De volgende twee uitnodigingen knutsel je in een middagje in elkaar:

regenboog uitnodiging kinderfeestje
Benodigdheden: wit stevig papier, wit (dunner) papier, stiften in de kleuren van de regenboog, schaar en lijm.
regenboog strijkkralen uitnodiging kinderfeestje
Benodigdheden: strijkkralen in de kleuren van de regenboog, stevig wit papier (voor de achterkant), lijm (om het papier op de achterkant te plakken)

Regenboog uitnodiging bestellen

Ai, geen tijd om uitnodigingen te knutselen? Of heb je het al druk genoeg met de andere voorbereidingen van het regenboog feestje? Dat snappen we volkomen. Daarom hebben we ook wat leuke kant-en-klare regenboog kaartjes voor je geselecteerd. Zo heb je toch een passende en leuke uitnodiging, zonder hier al te veel tijd aan te spenderen. Win-win situatie dus!

Regenboogfeest hapjes en drankjes

Als alle kids zijn gearriveerd op de rainbow party, is het tijd om wat lekkers te eten en te drinken. Het regenboog thema maakt de keuze voor leuke en lekkere hapjes ontzettend groot. Zo tover je een simpele cupcake al snel met wat fondant in de kleuren van de regenboog om tot een regenboog cupcake en krijgt een glaasje ranja met een regenboogrietje de perfecte finishing touch. We zetten wat ideeën voor je op een rijtje:

Regenboog taart

regenboog taart kinderfeestje

Wanneer er een regenboog feestje wordt georganiseerd mag er één ding zeker niet ontbreken: de regenboog taart. Deze taart is de eyecatcher van elk feestje, met in bijzonder het regenboog kinderfeestje. We raden aan om een paar uurtjes uit te trekken voor het maken van de taart gezien er verschillende lagen in elk een kleur van de regenboog gebakken moeten worden. Maar hè, dan heb je ook wat!

Meer regenboog feestjes ideeën?

Zoals je ziet kun je heel eenvoudig zelf een regenboog kinderfeestje voor je zoon of dochter organiseren. Heb je nog extra ideeën of tips? Laat het dan vooral weten! Feest ze!