pokemon kinderfeestje kinderfeestjeskonigin

Pokémon feestje organiseren?

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en kijkt hij of zij al reikhalzend uit naar de verjaardag? Dan is het tijd voor het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje. Heb jij te maken met een echte Pokémon fan? Organiseer dan een Pokémon kinderfeestje! Lees dan in dit artikel alles over het organiseren van een Pokémon feestje. Ben jij klaar voor een spannend Pokémon verjaardag?

Tijdbesparingstip: Bestel de versiering en uitnodigingen voor het Pokémon feestje online.

Pokémon kinderfeest ideeën

Ben jij (en je zoon of dochter) helemaal enthousiast geworden van het idee om een Pokémon kinderfeest te organiseren? Dit kan gewoon binnenshuis of, als het zonnetje schijnt, in de tuin of het park in de buurt. We zetten wat Pokémon kinderfeestjes ideeën op een rijtje, zodat jouw Pokémon kinderfeest een groot succes wordt!

1. Pokémon uitnodiging

Voor een Pokémon kinderfeest is het uitnodigen van de vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter met een passende uitnodiging extra leuk. Zo komen ze alvast in de stemming! Stel eerst samen met je zoon of dochter een lijstje met genodigden op. Het kan soms lastig zijn om te kiezen wie er wel of niet op het feestje mogen komen. Hiervoor hebben we de volgende tips:

1. Om het aantal gasten op het feestje te bepalen raden we aan de leeftijd van je kind als leidraad aan te houden.

2. Vertel je kind duidelijk hoeveel kinderen een uitnodiging krijgen voor het Pokémon kinderfeestje kinderfeestje.

3. Vraag je zoon of dochter naar de vriendjes en vriendinnetjes waar hij of zij graag mee speelt. Het is belangrijk om kinderen uit te nodigen in overleg. Stel daarna samen een lijstje op met genodigden.

4. Vergeet bij het opstellen van een gastenlijst de vriendjes en vriendinnetjes van sportclubs, familie of de straat niet.

5. Het is nooit fijn om geen uitnodiging te krijgen voor een feestje, zeker niet als je dit wel had verwacht. Doe de uitnodigingen voor het Pokémon verjaardag dus gewoon op de post of breng ze samen langs de huizen.

Pokémon uitnodiging: tijdbesparingstip

Ben je geen crea bea en/of heb je geen tijd voor het knutselen van uitnodigingen? Geen probleem! Er zijn genoeg originele Pokémon uitnodigingen online te bestellen. Dit zijn onze favorietjes:

Zelgemaakte Pokémon uitnodigingen

Vind je niets leuker dan een middagje knutselen met je zoon of dochter? Gebruik dit moment dan om samen zélf de uitnodiging voor het Pokémon kinderfeest te maken! We geven je een aantal Pokémon kinderfeestje uitnodiging ideeën:

1. Pokémon kaartje – Zoek een avontuurlijke Pokémon kleurplaat op internet en print de afbeelding in A6 formaat op een vel papier. Kies een zwaarder gekleurd papier dan normaal (minimaal 120 gram) zodat er minder snel kreukels en scheuren ontstaan. Vouw daarna het gekleurd papier twee keer (zodat er een kaartje ontstaat). Kleur, knip, plak etc. de Pokémon kleurplaat op de uitnodiging en voeg jouw gewenste uitnodiging tekst toe.

2. Creatieve Pokémon uitnodiging – Vind je een gewoon kaartje te saai en wil je liever een iets uniekere uitnodiging voor het Pokémon kinderfeest? Maak dan plannen met je zoon of dochter voor het knutselen van een stoere en unieke uitnodiging en maak bijvoorbeeld een rechtopstaande pokétrainers, Mewtwo of pokéball. Als de uitnodiging geen kaartje bevat, hang je tot slot nog een spannend lintje aan de Pokémon uitnodiging en tadaaaa: je Pokémon kinderfeestjes uitnodiging is ready!

2. Pokémon versiering

Geef je het feestje op een schooldag? Verzamel dan na school alle feestbeesten voor het op het Pokémon feestje op het schoolplein om vervolgens samen naar de feestbestemming te vertrekken. Hier aangekomen zorg je met een avontuurlijke entree voor een leuke start van het Pokémon kinderfeestje. Deze entree maak je door de deur waar de kids door naar binnenkomen te versieren met rode, gele, groene en blauwe crêpepapier linten. Hang deze boven de deur als feestelijke entree. Of plak deze leuke Pokémon muurstickers op de deur.

Pokémon muurstickers – verkrijgbaar op bol.com

Tijdbesparingstip: maak het jezelf makkelijk en bestel online passende Pokémon kinderfeestje versiering. Zo heb je alles in één keer in huis voor het Pokémon-ready maken van het huis! We hebben wat leuke Pokémon versierpakketten voor je op een rijtje gezet:

Pokémon versierpakket – 42 stuks – verkrijgbaar op bol.com
Pokémon versierpakket – 56 stuks – verkrijgbaar op bol.com
Frozen ballonnen, slingers en taartdecoratie – verkrijgbaar op bol.com

Nog meer Pokémon kinderfeestjes ideeën?

Heb je zelf nog leuke ideeën, inspiratie, variaties op spelletjes of baktips voor een Pokémon verjaardag? Laat het ons weten in een reactie op dit artikel. Feest ze!

Bespaar tijd door themaversiering en uitnodigingen voor het Pokémon kinderfeestje online te bestellen.