nijntje verjaardag

Nijntje verjaardag organiseren

Hieperdepiep Hoera! De 1e of 2e verjaardag van je zoon of dochter komt er aan! Tijd voor het organiseren van een leuk verjaardagsfeest. Is jouw zoon of dochter helemaal weg van Nijntje? Lees dan in dit artikel alles over het organiseren van een Nijntje verjaardag. Met leuke Nijntje versiering ideeën, Nijntje uitnodigingen en Nijntje cadeautips.

Makkelijk én snel de verjaardag omtoveren tot een écht Nijntje feestje? Dat kan door Nijntje versiering en uitnodigingen online te bestellen! Bekijk de leukste Nijntje verjaardagsaankleding hieronder.

Nijntje versiering

Geef je het feestje op een schooldag? Verzamel dan na school alle kids voor het Nijntje feestje op het schoolplein om vervolgens samen naar de feestbestemming te vertrekken. Met wat leuke Nijntje feestversiering kun je je huis of de tuin heel leuk versieren in Nijntje thema. Onze favoriete Nijntje versiering hebben we op een rijtje gezet:

1. Nijntje verjaardagspakket

Met dit originele, vrolijke en complete decoratie pakket van bol.com heb je een geweldige stijlvolle aankleding in huis voor een echte nijntje party.

2. Nijntje ballonnen

In de verpakking zitten 6 ballonnen in de kleuren oranje, geel en blauw. Alle ballonnen zijn bedrukt met Nijntje in het wit. Ze hebben een formaat van 30 centimeter. Je koopt de ballonnen op bol.com.

3. Nijntje vlaggetjes

Nijntje, een lief klein konijntje. Dit schattige konijntje kan nu ook deel uitmaken van de verjaardagsversiering van jullie zoontje of dochtertje met deze slinger. Je koopt de Nijntje slingers hier.

4. Nijntje kroon

Wordt jouw prinses binnenkort 1 jaar? Vier dit met deze prachtige kroon van Nijntje! Hieperdepiep! Hoera!

5. Nijntje bordjes en bekertjes

Dit pakket bestaat uit 16 kartonnen bordjes van Nijntje, 16 kartonnen bekers van Nijntje, 20 papieren servetten van Nijntje, 16 kaasprikkers, 20 roze gestippelde rietjes en 20 roze houten vorkjes. Perfect voor een Nijntje verjaardag. Ook verkrijgbaar in het blauw.

Nijntje uitnodigingen

Een écht Nijntje feestje begint met het versturen van een passende uitnodiging. Wie komen er allemaal op het feestje? Zijn dit familieleden of ook vriendjes en vriendinnetjes van de kinderopvang of kleuterschool? Een paar leuke Nijntje uitnodigingen hebben we voor je uitgekozen. Deze vind je hier. Welke is jouw favoriet?

Wil je naast uitnodigingen ook slingers bestellen? Dan is het onderstaande pakket iets voor jou:

6 Nijntje uitnodigingen inclusief letterslinger – verkrijgbaar bij bol.com

Samen knutselen

Met dit leuke knutselpakket kun je snel en eenvoudig aan de slag met het knutselen van de mooiste Nijntje uitnodigingen.

Nijntje cadeau tips

Wil je de jarige job op de Nijntje verjaardag verrassen met een leuk verjaardagscadeautje? Dan kan een cadeau in Nijntje stijl een geschikt cadeautje zijn om te geven. Wil je een overzicht met alle Nijntje cadeautjes bekijken? Deze vind je hier.

1. Nijntje houtenblokken boerderij

Met de houten blokkenset van nijntje in dierentuin-thema raak je niet uitgespeeld, en dat is nou juist de bedoeling! Deze set bestaat uit 30 blokjes in vrolijke kleuren om een dierentuin met allerlei bijzondere dieren te bouwen. Na het spelen kunnen de blokjes terug in de stevige verpakking met handvat. Een ideaal geschenk als eerste blokkenset of als uitbreiding op de houten blokkenton van 50 blokjes. Bevordert het gebruik van de fantasie en spelenderwijs worden de fijne motoriek en oog-handcoördinatie ook getraind. Wordt geleverd in full-colour koffertje met handvat. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Nijntje houtenblokken set – verkrijgbaar bij bol.com

2. Nijntje houten trein

Nijntje rijdt graag in haar treintje en alle dieren mogen natuurlijk mee! Het is een stevige houten trein met gekleurde blokjes die vrij te stapelen zijn op de wagonnetjes. De set bestaat uit 3 wagons en 13 blokjes.

Nijntje houten trein – verkrijgbaar bij bol.com

3. Nijntje aanwijsboek

Het nijntje aanwijsboek is een lekker groot en stevig boek boordevol plaatjes. Per spread staat een thema centraal, zoals ‘op de boerderij’ en ‘in het verkeer’.

Nijntje aanwijsboek – verkrijgbaar bij bol.com

4. Nijntje blokkentoren

Met deze set van 10 bontgekleurde stapelkubussen kan een kindje zich urenlang vermaken. Op alle zijden staan mooie afbeeldingen in de herkenbare stijl en kleuren van Dick Bruna. Je kunt stapelen met nijntje, nina, betje big, boris beer en nog veel meer vriendjes maar ook met dieren, etenswaren en de cijfers 1 tot en met 10. Kinderen kunnen stapelen, nestelen, op grootte sorteren, kennismaken met cijfers en tellen.Opgebouwd is de toren 86 cm hoog.

Nijntje blokkentoren 10 stuks – verkrijgbaar bij bol.com

Nijntje bedankjes

Om alle aanwezigen op de Nijntje verjaardag te bedanken of om alle kinderen op de créche of kinderopvang te trakteren, kun je met Nijntje uitdeelzakjes een leuk bedankje samenstellen. Voeg een aantal kleurrijke en gezonde snoepjes toe én een leuk Nijntje item en je bedankje is klaar!