l.o.l. surprise kinderfeestje

L.O.L. Surprise feestje organiseren

Hoera! De verjaardag van je zoon of dochter komt er weer aan! Is jouw zoon of dochter helemaal weg van L.O.L. Surprise? Dan is het tijd voor het organiseren van een kinderfeestje vol glitters! Lees dan in dit artikel alles over het organiseren van dit super gaaf feestje L.O.L. Surprise feestje!

Het organiseren van een L.O.L. Surprise! feestje kun je heel makkelijk zelf. Dit kan gewoon binnen in huis of, als het zonnetje schijnt, in de tuin of het park in de buurt. We zetten wat L.O.L. Surprise! verjaardagideeën op een rijtje, zodat jouw verjaardagsfeestje een onvergetelijk kinderfeestje wordt!

1. L.O.L. Surprise uitnodiging

Een sprankelend en glitterig L.O.L. Surprise! feestje begint met het versturen van een passende uitnodiging. Stel eerst samen met je zoon of dochter een lijstje met genodigden op. Heb je tips nodig voor het samenstellen van deze lijst? Kijk dan in het menu bij leeftijd voor gerichte tips voor het feestje van jouw zoon of dochter.

Zelf gemaakte L.O.L. Surprise uitnodiging

Niets is leuker dan samen met je zoon of dochter aan de knutseltafel zitten toch? Voor alle creabea’s onder ons hebben we wat L.O.L. Surprise! feestje uitnodiging inspiratie:

1. L.O.L. Surprise! kaartje – Zoek een L.O.L. Surprise! kleurplaat op internet en print de afbeelding in A6 formaat op een vel papier. Kies een zwaarder gekleurd papier dan normaal (minimaal 120 gram) zodat er minder snel kreukels en scheuren ontstaan. Vouw het papier twee keer zodat je een kaartje in A6 formaat hebt. Knip en plak de L.O.L. Surprise! kleurplaat op de uitnodiging, ga helemaal los met leuke kleurtjes en glitters en voeg jouw gewenste uitnodiging tekst toe.

2. Zelfgemaakte L.O.L. Surprise! uitnodiging – Vind je een gewoon kaartje te saai en wil je liever een íets creatievere uitnodiging voor het verjaardagsfeestje? Maak dan plannen met je zoon of dochter voor het knutselen van een L.O.L. Surprise! tasje zoals hieronder. Hiervoor heb je 2x gekleurd papier nodig en 1x blanco papier (voor het afdrukken van de L.O.L. Surprise afbeelding). Daarnaast kun je het tasje opleuken met een mooi lint en kleur je de poppen in met kleurtjes en glitters. In het tasje kun je vervolgens een klein kaartje met de uitnodiging stoppen.

Iets te veel werk?

We snappen dat het knutselen van de uitnodigingen wat tijd kost. Niet iedereen heeft deze tijd óf wil zijn of haar tijd daarvoor vrij maken. Gelukkig is dit geen probleem en staat het internet vol met leuke en originele L.O.L. Surprise uitnodigingen. Deze zijn eenvoudig online te bestellen en liggen binnen no time op jouw deurmat. Het enige wat je nog moet doen is het schrijven van de uitnodigingen en ze weer op de post doen (of gezellig langsbrengen). Super easy dus! Onze favoriete online te verkrijgen L.O.L. Surprise uitnodigingen zetten we voor je op een rijtje:

2. L.O.L. Surprise verjaardag versiering

De schoolbel gaat! Tijd om alle partyanimals te verzamelen en samen richting het L.O.L. Surprise! verjaardagsfeestje te vertrekken. Eenmaal aangekomen op de L.O.L. Surprise! feestlocatie maak je met een glitter en schattig de start van het kinderfeestje onvergetelijk. Hoe zorg je voor een glitter entree? Simpel! Laat de feestbeesten binnenkomen via een catwalk door een deur vol glitter. Heb je niet zoveel tijd of ben je geen knutselkoningin? Knip dan uit crêpepapier linten (bijvoorbeeld in de kleuren roze, aqua, zwart en wit) en hang deze boven de deur. Of koop deze roze glitter deur versiering online. Helemaal makkelijk!

Bekijk hier deze roze glitter deurversiering

Om de ervaring compleet te maken, verander je de ruimte waar de kids binnenkomen in een écht beautyroom met glitter en roze doeken, afbeeldingen (of echte) Tweens modepoppen en O.M.G. modepoppen. Het L.O.L. Surprise! feestje krijgt hierdoor meteen een kickstart: laat dat feest maar beginnen!

Tijdbesparingstip: bestel online een leuk versieringspakket voor een L.O.L. Surprise! verjaardag. Zo kun je snel zelf je L.O.L. Surprise!-versierpakket samenstellen en heb je het huis super snel tot een Beautyroom of Catwalk omgetoverd!

L.O.L. Surprise versierpakket voor 8 kinderen – verkrijgbaar op bol.com
L.O.L. Surprise XL verjaardagspakket – verkrijgbaar op bol.com

3. Hapjes en drankjes

Na binnenkomst in Beautyroom of Catwalk verzamelen alle kinderen zich aan tafel voor een lekkernij, een glaasje drinken uit deze leuke glitter/roze bekers en het uitdelen van cadeautjes. Bij een L.O.L. Surprise! verjaardagsfeestje hoort een lekkere traktatie. Denk hierbij aan een lekkere taart, cake of andere lekkernij. Andere hapjes waar je aan kunt denken voor een L.O.L. Surprise! feestje zijn een smakelijk en heerlijk tussendoortje en een kleine traktatie voor iedereen als het feestje is afgelopen. Zo kunnen de kids nog even nagenieten van de roze dag. Inspiratie nodig voor roze hapjes? We geven je een paar tips voor roze L.O.L. Surprise! traktaties:

  1. Koop of maak een cake en bekleed deze cake met roze fondant. Rolfondant kun je gewoon kopen bij de supermarkt. Vervolgens maak je met andere kleuren fondant een L.O.L. Surprise! gezicht op de cake. De finishing touch van de L.O.L. Surprise! cake of taart maak je met een diadeem. Knutsel een mooie diadeem van verschillende stukken gekleurd karton. Is het zelf maken van een poppengezicht te moeilijk? Koop dan een aantal decoraties in L.O.L. Surprise! thema (bijvoorbeeld een L.O.L. Surprise! poppetjes, Tweens modepoppen en O.M.G. modepop) en plaats ze op de taart.
  2. Minidonuts in themakleuren zijn een makkelijke en lekkere L.O.L. Surprise! traktatie. Smeer de donuts in met een mengsel poedersuiker-water mengsel en besprenkel ze vervolgens met verschillende kleuren roze hagel. Verschillende kleuren hagel vind je bij de bakspullen in de supermarkt.
  3. Dompel een marshmellow of aardbei onder in gesmolten witte of melk chocolade. Rol de aardbei daarna in eetbare glitters. Maak je L.O.L. Surprise! lolly af met een lollystokje of satéprikker en een uitgeknipte L.O.L. Surprise pop en tadaaaa je hebt een super creatieve L.O.L. Surprise! traktatie!

4. L.O.L. Surprise spelletjes

Het kinderfeestje is pas echt compleet met toepasselijke L.O.L. Surprise! spelletjes. Gelukkig kunnen leuke en simpele spelletjes makkelijk worden omgetoverd in een L.O.L. Surprise! spelletje. De leukste ideeën hebben we voor je genoteerd:

Maak een L.O.L. Beauty party van het kinderfeestje. Voor leuke beauty party ideeën raden we aan om eens een kijkje te nemen op onze beauty kinderfeestjes pagina.

2. Het spelletje ezeltje prik is eenvoudig te veranderen in een L.O.L. Surprise! feestje spelletje. Laat de ezel achterwege en laat op A3 of A2 formaat een L.O.L. Surprise! pop printen. Knutsel of koop een diadeem en plak er een punaise op. Blinddoek de kids om beurten en laat ze één voor één diadeem op de goede plek prikken.

3. De spelletjes middag sluit je af met een L.O.L. Surprise! piñata. Één voor één laat je de kinderen een minuut met een blinddoek tegen de L.O.L. Surprise! piñata slaan. Een L.O.L. Surprise!piñata koop je gewoon op bol.com.

Bekijk hier deze L.O.L. Surprise piñata

Wil je liever zelf een L.O.L. Surprise! piñata maken? Geen probleem, dat is heel eenvoudig! Hiervoor heb je het volgende nodig: een doos (of meerdere dozen) en/of ballonnen, wcrolletjes, oude kranten, wc-papier, crêpepapier, behanglijm en wat verf. Vorm met de balonnen en dozen de vorm van de L.O.L. Surprise! piñata. Bekleed de vorm met behanglijm en kranten tot alles goed aan elkaar is verbonden. Eindig met een paar lagen wit wc-papier. Laat dan alles drogen en verf de piñata in de gewenste kleuren. Print eventueel een leuke kleurplaat uit en plak deze op de piñata. Zodra je L.O.L. Surprise! piñata af is, kun je hier aan de bovenkant een gat in maken. Vul de piñata met confetti en snoepjes en laat de winnaar de uit de piñata gevallen snoepjes verdelen.

Meer tips en inspiratie?

Zoals je ziet kom je met wat creativiteit een heel eind voor het organiseren van een L.O.L. Surprise! kinderfeestje voor je zoon of dochter. Heb je zelf nog creatieve tips? Laat het ons weten!