lego kinderfeestje

LEGO kinderfeestje organiseren?

LEGO en kinderfeestjes zijn een top combinatie. Zeker voor kids die helemaal weg zijn van LEGO en zich eindeloos kunnen vermaken met de kleine LEGO blokjes. Hoewel een bezoekje aan één van de Legoland/parken hét ultieme LEGO kinderfeestje is. Zijn er ook diverse locaties die LEGO feestjes aanbieden. Wil je het kinderfeestje liever gewoon thuis vieren? Geen probleem! Ook thuis kan een LEGO kinderfeestje super goed georganiseerd worden.

LEGO kinderfeest ideeën

Een LEGO feestje is heel makkelijk thuis te organiseren. En dit kun je gewoon helemaal zelf! Bij mooi weer kun je er ook altijd voor kiezen om het feestje te verplaatsen naar het terras in de tuin. Of leg een groot kleed voor de LEGO blokjes op het gras en zorg dat de kids met de LEGO blokjes op dit kleed of LEGO weide blijven. We zetten wat LEGO kinderfeestideeën op een rijtje, zodat het feestje van jouw zoon of dochter een groot succes wordt! 

1. Een passende LEGO uitnodiging

Een origineel en écht LEGO feestje start met het versturen van een creatieve uitnodiging. Stel hiervoor eerst samen met je zoon of dochter een lijstje met genodigde op. Omdat dit soms een hele opgave kan zijn, hebben we hier wat tips voor het opstellen van een genodigde lijstje. Is je lijstje compleet? Dan ga je (samen) aan de slag met een matchende LEGO uitnodiging. Wil je hier niet te veel tijd aan besteden? Kies er dan voor LEGO uitnodigingen te bestellen op bol.com. Voor alle crea bea’s onder ons hebben we een aantal LEGO kinderfeestjes uitnodiging ideeën op een rijtje gezet: 

  1. Bestel op Aliexpress.com een aantal poppetjes die gebruikt kunnen worden tijdens het spelen met LEGO. Is je zoon of dochter helemaal weg van The Avengers of Disney prinsessen? Bestel dan poppetjes met dit thema. Stop de poppetjes in een doorzichtig zakje en schrijf op een mooi stukje papier je uitnodiging. Rol deze op, doe er een strikje omheen en stop de uitnodiging in het zakje. Maak het zakje dicht met een mooi lintje (en hang hier eventueel de naam van de genodigde aan) en voilá de LEGO uitnodiging is klaar!
  1. In plaats van een LEGO poppetje in een zakje, kun je op dezelfde website ook kleine LEGO-platen en schatkisten bestellen. Schrijf je uitnodiging kort en duidelijk op een klein stuk papier en stop deze in de schatkist.