Frozen kinderfeestje organiseren

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Tijd voor het organiseren van een magisch Frozen feestje! In dit artikel geven we meer tips, inspiratie en informatie over het organiseren van een geslaagd Frozen kinderfeestje. Laat je verrassen door onze Frozen kinderfeestje spelletjes, traktaties, uitnodigingen en versieringsideeën! Ready? Laat dat Frozen kinderfeestje maar beginnen!

Frozen feestje: onze tips!

Een Frozen kinderfeestje is heel eenvoudig zelf te organiseren. Het verjaardagsfeestje kun je gewoon thuis organiseren: lekker binnen in de winter of als de zon schijnt in de tuin of een park in de buurt. We hebben onze beste Frozen verjaardag ideeën aan dit artikel toegevoegd. Laat je inspireren door onze tips en tricks zodat het Frozen feestje van jouw kind magisch, sprookjesachtig én onvergetelijk wordt!

1. Frozen uitnodigingen

Een onvergetelijk en avontuurlijk Frozen kinderfeestje begint met het versturen van een sprookjesachtige uitnodiging. Wie wil je zoon of dochter graag uitnodigen? Stel samen een lijstje met vriendjes en vriendinnetjes op. Houd de leeftijd van je kind aan voor het aantal genodigden. Voor meer tips voor het samenstellen van een gastenlijst raden we aan om onze artikelen voor kinderfeestjes in combinatie met leeftijd te bekijken. Deze vindt je hier.

Zelfgemaakte Frozen uitnodiging

Voor alle knutsel liefhebbers onder ons hebben we wat Frozen kinderfeestje-uitnodiging-maak-ideeën:

1. Frozen kaartje – Google naar een leuke kleurplaat van Anna, Elsa, Olaf of Sven en druk de gewenste afbeelding af in A6 formaat op een A4tje. Neem daarna voor een extra magisch tintje een gekleurd papier voor de Frozen uitnodiging, bijvoorbeeld lichtblauw, zilverkleurig of lichtgrijs. Door iets zwaarder gekleurd papier te kiezen (minimaal 120 gram) zullen er minder snel scheuren en kreukels ontstaan. Vervolgens maak je een kaartje in A6 formaat van het gekleurd papier door het vel twee keer te vouwen. Knip de kleurplaat uit en plak de afbeelding op de voorkant van de Frozen uitnodiging. Laat je zoon of dochter vervolgens de kleurplaten inkleuren. Voeg een uitnodiging tekst toe en je leuke Frozen uitnodiging is klaar!

2. Unieke uitnodiging – Vind je een gewoon kaartje te simpel en wil je graag een unieke uitnodiging voor de Frozen verjaardag? Plan dan een knutselmiddag met je zoon of dochter en ga aan de slag met het knutselen van een ijspaleis, sneeuwpop Olaf of besneeuwd landschap. Hang hier met een zilverkleurig lintje de een klein kaartje aan indien nodig en voilá je sprookjesachtige Frozen kinderfeest uitnodiging is ready to share!