Frozen kinderfeestje organiseren

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Tijd voor het organiseren van een magisch Frozen feestje! In dit artikel geven we meer tips, inspiratie en informatie over het organiseren van een geslaagd Frozen kinderfeestje. Laat je verrassen door onze Frozen kinderfeestje spelletjes, traktaties, uitnodigingen en versieringsideeën! Ready? Laat dat Frozen kinderfeestje maar beginnen!

Niet zo veel tijd voor het voorbereiden van het Frozen feestje? Bespaar tijd door themaversiering en uitnodigingen voor het kinderfeestje online te bestellen.

Frozen feestje: onze tips!

Een Frozen kinderfeestje is heel eenvoudig zelf te organiseren. Het verjaardagsfeestje kun je gewoon thuis organiseren: lekker binnen in de winter of als de zon schijnt in de tuin of een park in de buurt. We hebben onze beste Frozen verjaardag ideeën aan dit artikel toegevoegd. Laat je inspireren door onze tips en tricks zodat het Frozen feestje van jouw kind magisch, sprookjesachtig én onvergetelijk wordt!

1. Frozen uitnodigingen

Een onvergetelijk en avontuurlijk Frozen kinderfeestje begint met het versturen van een sprookjesachtige uitnodiging. Wie wil je zoon of dochter graag uitnodigen? Stel samen een lijstje met vriendjes en vriendinnetjes op. Houd de leeftijd van je kind aan voor het aantal genodigden. Voor meer tips voor het samenstellen van een gastenlijst raden we aan om onze artikelen voor kinderfeestjes in combinatie met leeftijd te bekijken. Deze vindt je hier.

Bestel je Frozen uitnodigingen online!

Heb je weinig tijd en wil je snel de uitnodigingen de deur uit doen? Bestel dan je Frozen uitnodigingen gewoon online. Wat leuke opties hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

Zelfgemaakte Frozen uitnodiging

Voor alle knutsel liefhebbers onder ons hebben we wat Frozen kinderfeestje-uitnodiging-maak-ideeën:

1. Frozen kaartje – Google naar een leuke kleurplaat van Anna, Elsa, Olaf of Sven en druk de gewenste afbeelding af in A6 formaat op een A4tje. Neem daarna voor een extra magisch tintje een gekleurd papier voor de Frozen uitnodiging, bijvoorbeeld lichtblauw, zilverkleurig of lichtgrijs. Door iets zwaarder gekleurd papier te kiezen (minimaal 120 gram) zullen er minder snel scheuren en kreukels ontstaan. Vervolgens maak je een kaartje in A6 formaat van het gekleurd papier door het vel twee keer te vouwen. Knip de kleurplaat uit en plak de afbeelding op de voorkant van de Frozen uitnodiging. Laat je zoon of dochter vervolgens de kleurplaten inkleuren. Voeg een uitnodiging tekst toe en je leuke Frozen uitnodiging is klaar!

2. Unieke uitnodiging – Vind je een gewoon kaartje te simpel en wil je graag een unieke uitnodiging voor de Frozen verjaardag? Plan dan een knutselmiddag met je zoon of dochter en ga aan de slag met het knutselen van een ijspaleis, sneeuwpop Olaf of besneeuwd landschap. Hang hier met een zilverkleurig lintje de een klein kaartje aan indien nodig en voilá je sprookjesachtige Frozen kinderfeest uitnodiging is ready to share!

2. Frozen versiering

De schoolbel gaat! Tijd om alle feestbeesten te verzamelen en samen richting het Frozen kinderfeestje te vertrekken. Op de sprookjesachtige feestlocatie aangekomen, maak je de start van het feestje onvergetelijk met een magische en passende binnenkomer. Tover hiervoor de deur waar de kinderen door naar binnenkomen om in een kasteelpoort. Hiervoor heb je een aantal kartonnen dozen nodig, lichtblauwe en witte verf en glitters. Ook is het handig als je een schaar of mesje hebt en een rol plakband. In de opening van de deur kun je glitter versiering of speciale Frozen hangversiering hangen. Deze kun je hier kopen.

Versier het huis verder met leuke Frozen vlaggetjes, ballonnen, bekers, bordjes en taartversiering. Deze versiering hoef je (gelukkig) niet helemaal zelf bij elkaar te zoeken, maar is gewoon te verkrijgen in complete pakketten. We hebben de leukste Frozen versierpakketten voor je op een rijtje gezet.

96-delig Frozen versierpakket verkrijgbaar op bol.com
34-delig Frozen versierpakket – verkrijgbaar op bol.com
Frozen feestpakket bestaande uit Frozen deurposter, Frozen borden, Frozen chips- of ijsbekers, Frozen servetten, Forzen feestzakjes, Frozen uitnodigingen en Frozen vlaggenlijn – verkrijgbaar op bol.com

3. Frozen hapjes en drankjes

Na binnenkomst in het ijspaleis verzamelen alle kinderen zich aan tafel voor een lekkernij van Frozen bordjes, een glaasje drinken in Frozen bekers en het uitdelen van cadeautjes. Bij een Frozen verjaardagsfeestje hoort een lekkere traktatie. Denk hierbij aan een prinsessen taart, cake of andere lekkernij. Andere hapjes waar je aan kunt denken voor een Frozen feest zijn een smakelijk en heerlijk tussendoortje en een kleine traktatie voor iedereen als het feestje is afgelopen. Zo kunnen de kids nog even nagenieten van de mooie en magische dag. Inspiratie nodig voor magische hapjes? We geven je een paar tips voor prinsessen traktaties:

Een Frozen taart

Een Frozen verjaardag is niet compleet zonder bijpassende taart! Je kunt deze zo mooi en groot maken als je zelf wilt. De onderstaande taart is relatief makkelijk te maken. Hoe ga je te werk? Bak twee taarten van verschillende groottes (of snijd cakes in de juiste vorm). Je kunt de taarten bakken naar eigen recept en eventueel vullen met room, fruit, noten of chocola. Dit is is helemaal naar eigen invulling. Vervolgens plaats je om de taartvorm witte KitKats en vul je de bovenste laag met blauwe M&M’s, blauwe muisjes of deze Frozen taartversiering. Om de taart af te maken plaats je Frozen poppetjes op de taart. Je kunt alleen Elsa, Anna en Olaf plaatsen of uitpakken met nog meer Frozen figuurtjes. Je koopt hier de Frozen taartversiering.

Frozen cupcakes

Wil je naast deze een mooie Frozen taart de kids tussendoor ook nog verwennen met een lekkernij? Bak dan een aantal cupcakes, weer naar eigen recept, en decoreer ze met de onderstaande versiering. Super makkelijk, maar super leuk!

Frozen cupcake versiering – verkrijgbaar op bol.com

Frozen marshmellows

Ook super makkelijk én leuk in thema zijn de Frozen marshmallows. Ook deze traktatie hoeft kost weinig tijd. Wat heb je nodig? Marshmallows, lollystokjes en blauwe eetbare glitterspray.

Nog meer Frozen feestjes ideeën?

Zoals je ziet kom je met wat creativiteit een heel eind voor het organiseren van een Frozen feestje voor je zoon of dochter. Heb je zelf nog creatieve tips? Laat het ons weten!

Niet zo veel tijd voor het voorbereiden van het Frozen feestje? Bespaar tijd door themaversiering en uitnodigingen voor het kinderfeestje online te bestellen.