encanto kinderfeestje

Encanto feestje

Is jouw zoon of dochter helemaal weg van de magische Disneyfilm Encanto? Tijd voor het organiseren van een onvergetelijk Encanto kinderfeestje! Met deze tips en ideeën tover je je huis in mum van tijd om het betoverende huis van familie Madrigal in Colombia.

Encanto feestje organiseren

Hoera! De verjaardag van je zoon of dochter komt er weer aan! Tijd voor het organiseren van een magisch Encanto kinderfeestje. Het organiseren van een Encanto feestje doe je heel makkelijk zelf. Dit kan gewoon binnenshuis of, als het zonnetje schijnt, in de tuin of het park in de buurt. We zetten wat magische kinderfeestideeën op een rijtje, zodat jouw Encanto kinderfeestje een onvergetelijke verjaardag wordt.

Bespaar tijd door themaversiering en uitnodigingen voor het Encanto kinderfeestje online te bestellen.

Encanto versiering tips

Snel en makkelijk je huis omtoveren tot het Encanto huis van de Madrigals? Wij hebben een paar leuke versierpakketten op een rijtje gezet. Heel handig voor de organisatie van jouw Encanto kinderfeestje!

Versierpakket met 36 Encanto items verkrijgbaar bij bol.com
Encanto tafelaankleding – verkrijgbaar bij bol.com
Encanto ballonnen – verkrijgbaar bij bol.com

Uitnodiging tips

Een sprankelend en sprookjesachtig Encanto feestje begint met het versturen van een magische uitnodiging. Stel eerst samen met je zoon of dochter een lijstje met genodigden op. Het kan soms lastig zijn om te kiezen wie er wel of niet op het feestje mogen komen. Hiervoor hebben we de volgende tips:

1. Word je kind 7 jaar? Nodig dan 7 kinderen uit. Oftewel, houd de leeftijd van je zoon of dochter aan bij het opstellen van de gastenlijst.

2. Vertel je kind duidelijk hoeveel kinderen een uitnodiging krijgen voor het Encanto kinderfeest kinderfeestje.

3. Vraag je zoon of dochter naar de vriendjes en vriendinnetjes waar hij of zij graag mee speelt. Het is belangrijk om kinderen uit te nodigen in overleg. Stel daarna samen een lijstje op met genodigden.

4. Vergeet bij het opstellen van een gastenlijst de vriendjes en vriendinnetjes van sportclubs, familie of de straat niet.

5. Niet uitgenodigd worden voor een feestje is niet leuk. Doe de uitnodigingen voor het dus op de post of fiets samen langs de huizen.

Zelfgemaakte Encanto uitnodiging

Vind je het leuk om samen met je zoon of dochter aan de knutseltafel te zitten? Voor alle creatievelingen onder ons hebben we wat Encanto feestje uitnodiging inspiratie:

1. Encanto kaartje – Zoek een sprankelende Familie Madrigal kleurplaat op internet en print de afbeelding in A6 formaat op een vel papier. Wil je de uitnodiging een extra magisch Encanto tintje meegeven? Neem dan papier met een passende kleur voor het kaartje, bijvoorbeeld glitter, kleurrijk of goud. Kies een zwaarder gekleurd papier dan normaal (minimaal 120 gram) zodat er minder snel kreukels en scheuren ontstaan. Vouw het papier twee keer zodat je een kaartje in A6 formaat hebt. Kleur, knip, plak etc. de Disney kleurplaat op de uitnodiging en voeg jouw gewenste uitnodiging tekst toe.

2. Zelfgemaakte Disney uitnodiging – Vind je een gewoon kaartje te saai en wil je een wat originelere uitnodiging voor het Encanto kinderfeestje? Maak dan plannen met je zoon of dochter voor het knutselen van een uitklapbare uitnodiging met het huis van Madrigal. Versier de uitnodiging met mooie Encanto stickers!

Encanto stickers – verkrijgbaar bij bol.com

Encanto spelletjes

De magie van huize Madrigal wordt bedreigt. Tijd om tijdens het Encanto feestje het huis te redden. Elk kind kan hiervoor zijn of haar eigen gave inzetten tijdens het spelen van de volgende Encanto spelletjes. Lukt het jullie samen om het huis te redden?