bing verjaardag traktatie idee

Bing verjaardag organiseren?

Is jouw zoon of dochter komende maand jarig én helemaal gek van het konijntje Bing en zijn vriendjes? Kinderfeestjes Koningin helpt je met het organiseren van een écht Bing kinderfeestje. De animatieserie Bing is een leuke themakeuze voor de verjaardag van jouw zoon of dochter. Laat je verrassen door onze Bing verjaardagsfeest spelletjes, traktaties, uitnodigingen en decoratie ideeën! Is jouw kleine koter ready voor een gezellig Bing feestje?

Ben je druk en kun je wel wat hulp gebruiken? Je bespaart veel tijd door de Bing themaversiering en verjaardagsuitnodgingen online te bestellen. Super makkelijk en handig!

Bing versierpakket

Lekker handig: met dit onderstaande versierpakket ben je helemaal klaar voor het Bing verjaardagsfeestje. Je haalt met dit pakket ballonnen, slingers, diverse poppetjes, taart prikkers, bordjes, servetten, vorkjes én uitdeelzakjes in huis.

bing verjaardag versiering
90-delig Bing versierpakket – verkrijgbaar bij bol.com

Bing feestjes ideeën

Voor een Bing verjaardagsfeestje is het uitnodigen van de vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter met een passende uitnoding extra leuk. Zo komen ze alvast in de stemming! Wie wil je zoon of dochter graag uitnodigen? Stel samen een lijstje met vriendjes en vriendinnetjes op. Het kan soms lastig zijn om te kiezen wie er wel of niet op het feestje mogen komen. Hiervoor hebben we de volgende tips:

1. Bing uitnodiging verjaardag

Een onvergetelijk PAW patrol kinderfeestje begint met het versturen van een stoere en heldhaftige uitnodiging. Maak voordat je de uitnodiging gaat knutselen een lijstje (eventueel in overleg met je zoon of dochter) met genodigden voor het feestje. Dit kan best een moeilijke opgave zijn. We geven je een aantal tips om het opstellen van een gastenlijst iets makkelijker te maken:

Wie nodig je uit voor het feestje?

1. Houd de leeftijd van je kind aan voor het aantal genodigden. Word je zoon of dochter 4 jaar? Nodig dan maximaal 4 vriendjes uit.

2. Laat je kind weten hoeveel vriendjes of vriendinnetjes er uitgenogdigd mogen worden voor het Bing verjaardagsfeestje.

3. Ga samen aan tafel zitten en vraag je kind naar zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. Maak hier een lijstje van.

4. Kijk verder dan het schoolplein. Denk bij het uitnodigen van de feestvierders ook eens aan de buurjongetjes, het vriendinnetje van ballet of neefjes en nichtjes.

5. Niet uitgenodigd worden voor een feestje is niet leuk. Doe de uitnodigingen voor het dus op de post of fiets samen langs de huizen.

Hoe nodig je iedereen uit voor het feestje?

Hiervoor heb je een leuke Bing uitnodiging nodig. Deze kun je zelf maken óf eenvoudig online bestellen. Een voorbeeldje van een kant-en-klare uitnodiging voor je Bing verjaardag is de onderstaande uitnodiging. Leuk toch?

Bing uitnodiging online bestellen

2. Bing verjaardag versiering

Als alle feestbeesten zijn aangekomen op het feestje, zorg je met een spannende en originele entree voor een leuk begin van het Bing verjaardagsfeestje. We hebben een aantal leuke Bing versier ideeën op een rijtje gezet. Zo kom je met een aantal Bing ballonnen, tafelversiering en slingers al een heel eind! Laat je inspireren en leef je uit!

Bing verjaardag: tafel aankleding

bing eettafel versiering
Kleed de eettafel leuk aan met Bing bordjes, bekers en servetten – verkrijgbaar bij bol.com

Verjaardagsversiering: Bing ballonnen

bing cadeautafel verjaardag versiering
Met Bing ballonnen creëer je snel een feestelijke sfeer!

Bing verjaardagstaart

Wauw, wat een prachtige Bing verjaardagstaart zie je op de afbeelding hieronder. Ben je zelf liefhebber van bakken, dan kun je je best doen op een soortgelijke taart en je baksel versieren met rolfondant in diverse kleuren. Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een soortgelijke taart (helaas) niet voor iedereen is weggelegd. Met deze Bing poppetjes tover je een simpele taart snel om tot een echte Bing verjaardagstaart. Na het opeten van de taart kun je de speeltjes verdelen onder de kids óf alles bewaren en als éxtra cadeautje aan je eigen jarige job geven. Een andere optie is het versieren van je taart met de verjaardagsprikkers in dit Bing versierpakket. Met dit pakket heb je niet alleen een leuke taart, maar ook meteen een versierd huis!

bing luxe verjaardagstaart

Bing versierpakketten: super handig en makkelijk!

Tijdbesparingstip: super handig en sfeervol is een compleet versierpakket met Bing versiering. Zo ben je met één bestelling helemaal klaar om je huis om te toveren tot een echte Bing en Flop wereld. Een compleet versierpakket bestel je gewoon online en is helemaal afgestemd op het Bing feestthema. Ook fijn: vaak heb je de versiering binnen een paar dagen al in huis, zodat je snel aan de slag kunt met het feestelijk aankleden van het verjaardagsfeestje!

bing verjaardag versiering decoratiepakket 90 delig
90-delig Bing versierpakket – verkrijgbaar bij bol.com
bing verjaardag versierpakket
Bing versierpakket voor een feestelijke verjaardagstafel – verkrijgbaar bij bol.com

3. Bing traktatie

Het maken van een leuke Bing traktatie hoeft niet ingewikkeld, duur en tijdrovend te zijn. We zetten wat leuke Bing traktatie ideeën op een rijtje. Welke is jouw favoriet?

Wortelsnoepzak

bing verjaardag traktatie snoepzak
Stop wat lekkers in een oranje ‘wortelsnoepzak‘ en knutsel een Bing poppetje óf plaats een Bing knuffel of speelgoedpop in het midden.

Bing verjaardagslolly

bing verjaardag traktatie lolly spekjes
Koop een zak met spekjes, doorzichtfolie, lollystokjes, lintjes én print kleine kaartjes met Bing uit voor in de spekjeslolly.

Bing op een koffiebeker

bing traktatie rode koffiebeker
Een rode koffiebeker, wat snoepjes of fruit en een geprinte afbeelding van Bing en je traktatie is ready!

 

Meer ideeën voor een Bing verjaardag?

Zoals je ziet kun je heel eenvoudig zelf een Bing verjaardag organiseren voor je zoon of dochter. Heb je nog aanvullende ideeën of tips? Laat het dan vooral weten!

Ben je druk en kun je wel wat hulp gebruiken? Je bespaart veel tijd door de Bing themaversiering en verjaardagsuitnodgingen online te bestellen. Super makkelijk en handig!