kinderfeestje organiseren

Ben jij op zoek naar een origineel en onvergetelijk kinderfeestje in Eindhoven? Kinderfeestjeskoningin.nl heeft de leukste kinderfeestjes activiteiten in en rondom Eindhoven op een rijtje gezet! Van actieve outdoor spellen tot creatieve knutselmiddagen. Dit zijn onze favoriete kinderfeestjes acitiveiten en ideeën voor een kinderfeestje in regio Eindhoven:

1. Op Noord

Houd jouw zoon en dochter van sporten, actief bezig zijn en avontuur? Dan is Op Noord in Eindhoven de place to be voor het feestje! Vanaf 6 jaar kun je bij Op Noord terecht voor avontuurlijke activiteiten als een GPS-tocht, katapulten bouwen, atletiek en klimmen op het hoogteparcours. Op Noord heeft diverse stoere kinderfeestjespakketten. Ook kun je de activiteiten gewoon los reserveren. Meer weten? Bezoek hier de website.

Kinderfeestje Eindhoven Op Noord klimmen

2. Supclub Eindhoven

Voor alle jarige in en rondom de zomer (met een zwemdiploma) is een waterkinderfeestje een uitstekende keuze voor het kinderfeestje! Geef invulling aan dit waterthema door met alle kids een middagje te gaan suppen. Dit kan in Eindhoven bij Stand-up-Paddle. Suppen is een populaire, relatief nieuwe watersport die makkelijk te leren is. Dus zwembroek of bikini aan, balans vinden op de sup en paddlen maar! Naast suppen is het ook mogelijk om lekker te spelen in het water. Bezoek hier de website van Supclub Eindhoven.

Suppen Kinderfeestje

3. Speelpark de Splinter

Een goedkoop én leuk idee voor een kinderfeestje in Eindhoven is Speelpark de Splinter. Dit speelpark bevindt zich in Woensel-Noord en is meer dan 7 voetbalvelden groot! Ruimte genoeg voor de kinderen om zich een middagje uit te leven! Naast heel veel speeltoestellen, kunnen alle kids zich vermaken in de bouwhoek, peuterzwembaden, de kinderboerderij én pirateneiland. Daarnaast is er een grote picknickweide aanwezig waar je heerlijk kunt picknicken tussen de middag. Helaas kun je niet reserveren, maar als je vroeg komt, is er altijd plek op de picknickweide.
Bezoek hier de website van Speelpark de Splinter.

Kinderfeestje Speelpark de Splinter Eindhoven

4. De Ontdekfabriek

Voor alle avonturiers, ontdekkingsreizigers en nieuwsgierige aagjes tussen 6 en 12 jaar is De Ontdekfabriek in Eindhoven een origineel en uniek feestje! Je vindt De Ontdekfabriek op Strijp-S. Een kinderfeestje bij De Ontdekfabriek kan gevierd worden op woensdag -of zaterdagmiddag, zondag en tijdens vakanties. In de oude fabriek in Eindhoven genieten de kinderen van een vette film en kunnen ze lekker spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten! Speciaal voor kinderfeestjes zijn er speciale arrangementen te boeken. Een kinderfeestje bij De Ontdekfabriek vier je vanaf € 8,50 per kind. Wil je ook eten op deze locatie in Eindhoven? Dan betaal je slechts € 3,50 voor poffertjes of broodjes knak. Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden voor kinderfeestjes bij De Ontdekfabriek.

Kinderfeestje Eindhoven bij De Ontdekfabriek

5. MonkeyTown Eindhoven

Klimmen en klauteren in het speelparadijs, smullen van al het lekkers en natuurlijk even uitrusten bij een eigen verjaardagstafel. Zoek voor een actief kinderfeestje in Eindhoven niet verder: MonkeyTown Eindhoven is de ideale plek voor een actief kinderfeestje! Voor € 12,50 per kind krijg je toegang tot MonkeyTown, een feestelijke gedekte tafel voor iedereen, wordt er gezongen voor de jarige, onbeperkte limo, heerlijke frietjes en snacks, een zakje haribo, raket ijsje, een cadeautje voor de jarige én een klein cadeautje voor alle vriendjes en vriendinnetje. Oftewel: een goed georganiseerd kinderfeestje waarbij jij als ouder op veel vlakken ontzorgd wordt. Meer weten? Bekijk hier de kinderfeestjespagina van MonkeyTown Eindhoven.

Monkey Town kinderfeestje Eindhoven

Ideeën voor kinderfeestjes in Eindhoven?

Heb jij nog een goede aanvulling op dit artikel? Heb je onlangs een leuk kinderfeestje in Eindhoven georganiseerd? Laat het ons weten dan kunnen we ons artikel aanvullen met de nieuwste tips en ideeën voor een geweldig feestje in Eindhoven. Alvast bedankt!