cadeau 4 jaar

Op de leeftijd van 4 jaar beginnen de meeste meisjes (en jongens) aan hun spannende en avontuurlijke schoolreis. Of ze nu nog naar de peuterschool gaat of thuis haar schoolcarrière begint; ze is een erg drukke kleine dame. Afgezien van wandelen, praten en vrienden maken, kan een meisje op 4-jarige leeftijd al veel meer dan dat. Ze kleedt zich aan, organiseert graag haar eigen spelletje en kiest haar eigen klusjes. Speelgoed speelt een grote rol bij het vormgeven van de persoonlijkheid en het karakter van kinderen. Door spelletjes te spelen, zal een meisje op 4-jarige leeftijd fysiek en mentaal ontwikkelen. Ook wordt ze creatiever door het gebruiken van haar verbeelding voor sommige spellen of het spelen met speelgoed.

7 cadeau ideeën meisjes van 4 jaar

Om een meisje van 4 jaar (of bijna 4 jaar) te helpen met haar fijne en grove motoriek te ontwikkelen, heeft kinderfeestjeskoningin een lijstje met cadeau -en speelgoedtips opgesteld. Zo zit je komende verjaardag zeker niet zonder cadeau!

1. Frozen cadeaus

De Frozen films zijn ongekend populair onder meisjes van 4 jaar. Omdat de film zo geliefd is, staan speelgoedwinkels vol met Anna, Elsa en Olaf. Met een Frozen verjaardagscadeautje zit je bij een meisje van 4 helemaal goed. We hebben daarom hieronder wat leuke Frozen cadeaus op een rijtje gezet.

2. Vinger poppenkast poppetjes

Ontwikkel de creativiteit van meisjes van 4 met vingerpoppetjes. Hiermee kunnen ze oneindig nieuwe verhalen spelen in de poppenkast, achter de bank of gewoon om de tafel.

3. Unicorn knuffel tas

De unicorn of eenhoorn is ontzettend geliefd onder kinderen. Met deze knuffel en handtasje maak je meisjes met een liefde voor snoezige, magische en vrolijke unicorns helemaal gelukkig. Deze eenhoorn zal al snel haar allerbeste vriendje worden. Hij voelt superzacht aan en vind het helemaal te gek als hij in het handige handtasje mee mag op speelse avonturen! De knuffel is verkrijgbaar in blauw en roze.

4. Prinsessenkasteel

In dit prinsessenkasteel voelen meisjes zich een echte prinses. De tent is heel eenvoudig op te zetten en geeft uren speelplezier. Leuk voor in de kinderkamer, slaapkamer, woonkamer of lekker in de tuin.

5. Spaarpot

Door het geven van een spaarpot zorg je dat kinderen op een jonge leeftijd met geld leren om te gaan. Kinderen vinden het leuk om te zien dat hun spaargeld groeit en de spaarpot steeds voller raakt. Dit motiveert kinderen om te blijven sparen als ze verder opgroeien. We hebben de leukste spaarpotten voor meisjes van 4 geselecteerd:

6. Kralenset

Zelf een kralenketting maken kan met deze speelgoed kralenset. De set bevat koordjes in verschillende kleuren en 220 handgemaakte kraaltjes met mooie details. Spelen met kralen en het maken van kralenkettingen draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit van kinderen.

7. Servies

Rond de leeftijd van 4 vinden kinderen het heerlijk om met elkaar het echte leven na te spelen. Met een kinderserviesje kunnen kinderen zich uren vermaken. Lekker samen theedrinken, picknicken of uiteten. Er zijn ontzettend veel leuke serviesjes om cadeau te geven aan meisjes van 4. Dit zijn onze favorieten:

Naast een kinderservies, zijn andere speelgoed keukenartikelen als een keukentje of een pannenset erg leuke cadeaus voor kinderen van 4.

Meer cadeauinspiratie voor meisjes van 4?

Heb jij onlangs een super geslaagd cadeau gegeven? Of heb je een goede aanvulling voor onze cadeautip lijst? Geef een reactie helemaal onderaan deze pagina en laat het ons weten!